08:07
0


Incepand de astazi, 10 iulie, anul de gratie 2013, Uniunea Artistilor Plastici din Romania a poposit, intr-un mod foarte elegant si salutar in acelasi timp, si pe meleagurile Trotusene.

Este vorba de infiintarea Filialei Onesti a UAP. Meritul este, deopotriva, al Presedintelui Prof. dr. Traian Mârza si al cunoscutului artist plastic onestean Lica Chitcan, artist care a devenit – oficial – noul Presedinte al recent infiintatei filiale.

Oficializarea a venit si pe Facebook, asa cum putem vedea in facsimilele de mai jos:



Atat ca ziarist cat si ca artist plastic, m-am bucurat foarte mult la aflarea acestei vesti, pentru ca ea vine (inca odata) in sprijinul recunoasterii valorilor  artistice onestene. In plus, avand o filiala si aici, UAP-ul poate organiza expozitii ale plasticienilor momentului, din toata tara. Cu alte cuvinte, vorbim de un plus de valoare adaugat la spiritualitatea onesteana.
Bucuria este mare, felicitarile pe masura, dar pe Lica, in calitatea lui de nou presedinte, il asteapta o raspundere foarte mare. Aceea de a uni fortele creatoare onestene si de a le ridica pe treptele cuvenite! Si sunt convins ca va reusi, mai ales ca are alaturi de el o femeie deosebita! O Doamna care l-a inteles si l-a incurajat in tot ceea ce a facut, face si vrea sa faca! 

Despre marea valoare a lui Lica CHITCAN, daca mai era nevoie, puteti citi:



Nu pot sa inchei fara sa va spun ca doritorii se pot inscrie in noua Filiala la numarul de telefon  0749.625.174 sau pe e.mail lchitcan@yahoo.com

Promit ca, in cateva zile, voi veni cu detalii intr-un reportaj video.

Daniel GORUN





Next
This is the most recent post.
Postare mai veche

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu